Cautare

410 de rezultate pentru "atelier aiurea" (3.83 secunde)
Toate capitelurile au fost facute la un atelier cumva uitat de vreme aflat pe Berzei. Blaturile pe care se gasesc acum accesorii manufacturate de oameni talentati au fost initial parti din dulapuri antichizate de mine.
Am avut un mic incident cu Bradean, la o tema de peisaj, cand ne-a dat doua zile libere sa desenam dupa copaci in parc si apoi revenind in atelier cu schitele sa continaum lucrarea.
Ulterior a fost folosita ca atelier mecanic mobil pentru navele de lupta de pe Dunare, apoi a ajuns obiect de sechestru in URSS, ca despagubire dupa razboi, pana in 1963.
Asadar, cel mai bun om pe care acestia l-au gasit sa fie un fel de Tariceanu al Botosaniului e un inginer de la Termica, sef la nu stiu ce atelier, mult mai cunoscut insa botosanenilor ca si cameraman al partidului la campaniile electorale de anul trecut.
Asa ca daca observam ca geamurile farurilor sunt matuite si lumina nu mai este puternica asa cum era odinioara, merita sa apelam la un atelier specializat pe asa ceva.
Vine cu pasi mari vremea cind in Botosani nu va mai exista patron peste vreo afacere mai mare decit o pravalioara sau un mic atelier.
Multi ne-am intrebat, in sinea noastra, cum a reusit un ucenic dintr-un atelier de cizmarie sa fie atat de dur cu „ticalosii“ care asupreau tara si mai ales pe tovarasii tanarului Nicolae, cei care aveau sa aduca nenorocirea unei tari, care n-a avut decat vina ca s-a aflat mult prea aproape de marele frate sovietic.
"Sunt un mic intreprinzator si detin un atelier pentru fabricarea mobilierului de gradina. As vrea sa stiu care sunt normele europene pe care trebuie sa le respect dupa aderare.
Doua case, un atelier de tamplarie si un laborator de analize, toate au fost afectate de flacari pe o suprafata totala de 300 de metrii patrati.
"Am avut la un moment dat 97 kg, dar recunosc ca atinsesem si greutatea de 101 kg. E grea campania. Dormi putin, mananci aiurea in diferite locuri", a spus Nastase.
Un motiv destul de intemeiat pentru stanga romaneasca si de aiurea ca sa jubileze. Oricare ar fi rezultatul, fotoliul de la Cotroceni le revine fara nici un fel de emotii.
Mareata realizare e ca de la Cimitirul "Eternitatea" pana la ISCL au fost amplasate absolut aiurea doua semafoare care, in loc sa fluidizeze traficul, il incurca de nu se mai poate, fiind amplasate la 50-60 de metri unul de altul.
Asistam la o modificare arbitrara a legilor, al voturi aiurea. Din punctul meu de vedere este greu de explicat un vot gresit cum a fost cel la reducerea TVA-ului la alimente si neimpozitarea pensiilor sub 2.000 lei.
Aiurea! Nu invata nimic. Stagiul in opozitie doar ii oftica pe randasii politicii, ii intarata, cel mult ii scoate din sarite.
Tot Viorica Dancila este vinovata ca serviciul de protocol mostenit de la predecesorii sai a legat aiurea la catarg steagul Estoniei.
Dincolo de polemici idioate si responsabilitati pasate aiurea de la o autoritate la alta sta o realitate crunta, pe care nu o mai poate denatura nici un ministru sau sef de directie:
Concluziile trase de liberali au reamintit romanilor pacatele guvernarii Nastase - respectiv cheltuirea aiurea a banilor publici, constrangerea libertatii de exprimare, subordonarea justitiei si a Parlamentului, aplicarea stigmatului de "tara corupta” Romaniei, impunerea clauzei de salvgardare.
Referitor la faptul ca s-a afirmat ca un presedinte de Camera nu poate fi revocat, liderul PD a declarat „e total aiurea aceasta teza, este total fals, el poate fi revocat ca si un presedinte sau primar, oricine poate fi revocat, numai Dumnezeu nu“.
Lucreaza aiurea, locuintele pe care le executa nu respecta tehnologiile, nu ofera garantii, acestea se prezinta, in multe cazuri, cu multe defecte.
Unora li se pare ca acest ANSVSA este stat in stat cu restul, adica Ministerul Agriculturii, cu celelalte activitati din agricultura, si deranjeaza pe toata lumea ca trebuie sa efectueze controlul alimentelor, ca fac pozitii sanitar-veterinare, ca trebuie sa ii oblige sa nu umble aiurea cu porcii, cu pasarile.
google-analytics.com